Kan man rama in fotokonst? JA! Behöver man vara sparsmakad och endast använda svarta eller vita raka ramar? Nej. Varför inte följa motivet och våga ta ut svängarna då kan det bli ett riktigt spännande resultat.

Kom gärna förbi butiken innan vi byter lokal igen. Där kan du se vår fina utställning av inramade fotokonst av GRAFIKERIET @grafikeriet. En studie av ”mannen” som visas på ett ödmjukt sätt. Vackra foton där varje detalj är ren med en förmåga att dra oss närmare objektet/ mannen och lära känna en annan sida av honom. Dessutom har vi ramat in dem lite annorlunda. Vi har använt breda, stora ornamenterade ramar som förhöjer känslan i motivet. Till nästan alla har vi även använt artglas som håller borta reflexerna samtidigt som det intensifierar färgerna, djupet i fotografierna. De hänger uppe tills vi flyttar igen.

Nu har vi varit inne i Gallerian i snart fyra månader. Vi har stormtrivts här i vår stora lokal bland alla andra fina butiker här inne. Men som sagt snart är det dags för att flytta igen och då till vår permanenta lokal. Den nya Hantverksdelen i Sickla! Under April månad kommer flytten att ske. Det ska bli oerhört spännande med det nya konceptet, alla hantverkare under samma tak i en ”gemensam lokal”  Monteringshallen. Det blir en helt ny ramverkstad bland våra gamla kollegor! Jag hoppas att ni inte väntar med att besöka oss. Håll utsikt efter datum för invigningen.

Under tiden jobbar vi på som vanligt i Gallerian. Under påsk är det stängt, öppettiderna kommer att finnas på hemsidan.