Välkomna till vår nya ramverkstad i

Monteringshallen Sickla som invigs den 26 april 2018!

Efter sex månader inne i lyxiga Gallerian är det dags för ännu en flytt. Nu vågar jag nästan säga att vi  är experter på att bygga upp en ny verkstad. Detta blir den fjärde flytten i Sickla. Men nu (förhoppningsvis) till en permanent verkstad. Allting är i princip färdigt. Den ligger i den nyrenoverade gamla verkstadsdelen kallad Monteringshallen Sickla. Många kanske känner till lokalen som Indori när den låg där. Den är belägen i den delen av Dieselverkstaden som gränsar mot Gallerian. Adressen blir Smedjegatan 10. Vår lokal ligger i hörnet Järnvägsgatan och Smedjegatan. Följ bara det orangea planket som löper längs hela Järnvägsgatan från Urban Deli mot Gallerian. Eller gå ut från Gallerian utgången mot Tvärbanan. Ta 10 steg till vänster.

En galleria för alla hantverkare

Det är ett helt nytt koncept i Sickla Köpkvarter. En galleria för alla hantverkare, där vi alla har vår egen verkstad men under ett och samma tak i en lokal med verkstadsanor. Du kommer lättare att hitta till oss samtidigt som du kan bli inspirerad av våra hantverk. Det har varit en lång process av planering,  byggande och bevarande av det äldre men nu är det äntligen klart och det kommer att vara väl värt det! Ett helt unikt ställe med både historia, tradition, verkstäder, kurser och mat! Kom gärna förbi och titta runt. Vi öppnar portarna den 26 april.

Fram till den 23 april jobbar vi på som vanligt i vår butik i Gallerian. Det går alldeles utmärkt att lämna in och hämta ut dina motiv precis som vanligt. Vi stänger endast några dagar när vi gör själva flytten som sker den 23 till och med den 25 april.

SKYNDA FYNDA vi måste tömma innan flytten

Vi säljer ut tavlor billigt!